Brugskunst

Bernhardis – Dansk brugskunst når det er bedst

Du har søgt på brugskunst. Hos Bernhardis finder du brugskunst som pynter i et hvert hjem.

Vi går op i innovativ brugskunst. Vi ønsker således altid at præsentere dig for produkter med mere end blot en enkelt funktion.

Alle vore produkter er naturligvis dansk designet og produceret. Det er det, da vi ønsker at sikre en høj kvalitet og detaljegrad som man skal lede længe efter andetsteds.

Netop de små og fine detaljer ligger Bernhardis meget på sinde. Derfor kan du som kunde også være sikker på, at der er kræset for hver en lille detalje på dit produkt.

Vi ønsker at skabe nyskabende brugskunst som ikke kun pynter, men ligeledes har en funktion i hjemmet.

Funktionel brugskunst som pryder et hvert hjem

Et godt eksempel på dette er vores verdensspejle. Her har vi kombineret et smukt spejl med et verdenskort. De to funktioner går god hånd i hånd og klæder hvert et rum.

Netop dét at det ikke bare er et spejl, eller blot et verdenskort gør en verden til forskel. Et verdenskort ser man oftest kun på kontoret mens man ofte kun har spejle på badeværelset.

Men med Verdensspejlet fra Bernhardis får du smuk og funktionel brugskunst som kan hænge tæt på hvor som helst.

Vores verdensspejle klæder således ikke blot på badeværelset, men også i spisestuen, i gangen eller på værelset og mange andre steder. Du finder med andre ord nemt et elegant sted at hænge dit nye verdensspejl.

Verdensspejlet fra Bernhardis kommer i flere forskellige størrelser og former. Dette gør det, om muligt, endnu nemmere at finde et elegant stykke brugskunst forklædt som spejl, som passer til dig og din bolig.

Du finder således verdensspejlet i både en rund og en oval udgave. Begge er de egnet som smuk brugskunst med mening.

Hvis du har spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig på bedst mulig vis. Vi kan kontaktes på mail: info@bernhardis.com