Spejle

Bernhardis tilbyder smukke spejle i høj kvalitet

Du har søgt på spejle. Hos Bernhardis tilbyder vi spejle af ypperste kvalitet. Samtlige af vores spejle er ikke alene dansk designet, men også produceret her i Danmark.

Vi mener nemlig ikke at vi kan være andet bekendt, end at tilbyde dig som kunde hos os, det bedste af det bedste. Derfor er alt også designet og produceret helt fra bunden.

Hos Bernhardis går kreativitet og funktionalitet hånd i hånd. Dette er grundpillerne i vores koncept ligger os således også meget på sinde. Derfor vil du også hurtigt se, at samtlige af vores produkter har flere funktioner. Ganske vidst én som er den primære, men derudover også flere andre sekundære funktioner.

Vi holder af det skæve og det unikke. Det har vi derfor også taget en del af med i vores egne spejle. Dermed ikke sagt at de ikke er smukke, tværtimod.

Spejle som verdenskort

Tag eksempelvis vores verdensspejl. Her har vi kombineret et klassisk og smukt spejl med et kort over verden. Her kan du således stå og beundre dig selv, lægge makeup eller barbere dig, samtidig med at du beskuer verden.

Med verdensspejlet fra Bernhardis kan du nemt tage dig selv i, at stå og drømme dig væk til fjerne himmelstrøg eller tænke tilbage på gode ferieminder. Således får du mere end blot et spejl og et verdenskort når du køber et verdensspejl.

Vores spejle klæder et hvert rum og en hver væg. Du kan dermed hænge spejlet op en lang række andre steder end på den klassiske placering på badeværelset.

Prøv for eksempel at hænge dine nye spejle op som smukt interiør i stuen, i gangen eller på værelset. Mulighederne er nærmest uendelige.

Mulighederne bliver bestemt heller ikke mindre af, at verdensspejlet kommer i flere former og størrelser. Du kan se den komplette oversigt lige her.

Hvis du har spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig på bedst mulig vis. Vi kan kontaktes på mail: info@Bernhardis.com